Εταιρεία

Διαθέτοντας πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας και πηγαίο ταλέντο, δημιουργήσαμε την εταιρεία “by Iosif jewellery”. Από την γέννηση της εμφανίζει σημάδια κομψότητας και καινοτομίας καθιστώντας τα κοσμήματά μας μοναδικά.

Η υψηλή ποιότητα των διαμαντιών και γενικότερα των πολύτιμων λίθων κάνει κάθε κόσμημα έργο τέχνης που εξελίσσεται σε διαχρονικό θησαυρό πολυτελείας.

Οι σχεδιαστές της εταιρείας “by Iosif jewellery” διαθέτουν ανώτερη δημιουργικότητα, έχοντας σαν έμπνευση την κλασσική κομψότητα σε μία ανανεωμένη αίσθηση όπου οι αλλαγές της αγοράς, οι τάσεις της μόδας και φυσικά οι απαιτήσεις του πελάτη λαμβάνονται όλα υπόψιν, κατά την διαδικασία κατασκευής του κοσμήματος.

Η σύγχρονη γυναίκα φοράει κοσμήματα ως σύμβολο υπέρτατης στυλιστικής δημιουργίας, τέλειας δεξιοτεχνίας και high-end σχεδιασμού.

Τέλος, ενσαρκώνοντας το κύρος και την γοητεία που με υπερηφάνεια σηματοδοτούν την παρουσία της εταιρείας “by Iosif jewellery” στον ελλαδικό χώρο παρέχοντας την μοναδικότητα, την αποκλειστικότητα και την προσιτή πολυτέλεια στα καλύτερα κοσμηματοπωλεία.